KLANT
Salient VR
JAAR

2016 – heden

Awards & Mentions
  • VR Inspire
  • Reality Awards
  • Best Promo
Deliverables
  • Advertisement
  • Photography
  • Strategy

DORPS, HOLLANDS & STOER!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet.

Kijkje in de keuken

Door de rijke historie en ligging in het oude dorpshart is de locatie zeer bekend bij een breed publiek. Voor het logo, van het in 2016 geopende café restaurant, is het authentieke pand gebruikt.

Project

Logo Huisstijl Visitekaart Website  Etiketten  Menukaart  Spandoeken  Stickers  Spandoeken  Biervilt  Brief-/ansichtkaarten

Opdrachtgever

Café Restaurant KLAAS

PIMBRO’s inbreng

Huisstijl ontwikkeling, creatief partner aan verschillende grafische reclame uitingen

Dorps

Hollands

Stoer

Drie woorden die KLAAS het beste omschrijven. Twee Hollandse, dorpse mannen met passie en bravoure zijn de chef en gastheer van het karakteristieke etablishement vandaar de slogan; Dorps, Hollands & Stoer!

inschenken van biertje van KLAAS

Lokaal

Kwaliteit

Zelfverzekerd

De naam is zeer Hollands en de letters hebben een stoer uiterlijk. De kleuren groen en grijs zijn gebaseerd op het verwerken van verse seizoensproducten en het tegengaan van voedselverspilling. In combinatie met de fors aangezette tekst oogt het geheel stoer en zelfverzekerd.

Creatief aperitief

De mix voor een heerlijk ontwerp

De juiste ingrediënten, een paar snufjes creativiteit en een vleugje vertrouwen. Samen met KLAAS creëren we smakelijke materialen, in drukwerk of digitaal.

Toe aan smakelijk ontwerp?

Neem contact op via: 06 - 39 227 345 of info@pimbrondijk.nl